Fantastisch dat je mee gaat doen met mijn online masterclass

in 5 stappen je HSP als KRACHT inzetten in het ONDERWIJS!

De bevestiging van jouw aanmelding vind je binnen een paar minuten in je inbox. Het kan zijn dat hij per ongeluk in je spambox terecht komt, dus check dit even.

Het duurt nog even voor de masterclass begint, maar ik heb iets voor je om de tijd mee door te brengen. Ik wil je graag alvast vertellen over het stappenplan dat mijn leven als hsp en leerkracht totaal heeft veranderd.

In de gratis masterclass deel ik 5 stappen waarmee je jouw hsp als kracht kunt inzetten in het onderwijs. Één van de stappen waar we het over gaan hebben is het herkennen van de basiskenmerken van hoogsensitiviteit en inzicht krijgen in wat ze voor jou en jouw onderwijs betekenen.

Toen ik zelf meer ging ontdekken over mijn hoogsensitiviteit en hoe ik dit in kon zetten in het onderwijs heb ik voor mezelf een stappenplan ontwikkeld. Dit stappenplan gebruik ik nu al jaren en is een super waardevolle tool om meer grip te krijgen op jouw ontwikkeling. Doordat de gratis masterclass ongeveer 1 uur duurt en dit er maar één onderdeel van is, kan ik het je niet helemaal leren.

Als je een beetje op mij lijkt wil je liever gisteren dan morgen aan de slag met het ontdekken van jouw hsp kracht, dat snap ik!

Daarom wil ik je graag mijn ebook aanbieden. In dit ebook heb ik precies uitgewerkt welke stappen ik neem als ik ergens tegenaan loop op het gebied van hoogsensitiviteit en leer je:

  1. Wat de hsp basiskenmerken precies zijn
  2. Welke persoonlijke gevolgen de hsp kenmerken voor jou hebben
  3. Hoe dit zowel positieve als negatieve resultaten in jouw persoonlijke leven en op school kan hebben
  4. Hoe je de positieve resultaten vergroot en de negatieve resultaten minimaliseert
  5. Hoe je dit stappenplan eigen kunt maken en jezelf zo steeds makkelijker kunt bijsturen en ontwikkelen

Daarnaast bevat het ebook praktische tools, werkbladen en voorbeelden waarmee je direct meer inzicht krijgt in jouw situatie. Je kunt hierdoor meteen aan de slag om jouw hsp als kracht in te zetten en zo jouw droomleven te creëren.

De komende 60 minuten betaal je geen €20, maar slechts €12,95 voor het ebook!

Met het stappenplan Hsp: van Kenmerk naar Kracht
heb jij alles wat je nodig hebt om jouw hoogsensitiviteit
te omarmen en iedere uitdaging om te zetten in een kans.

Jennifer geslaagd

Ooit had jij het gevoel dat leerkracht zijn echt bij jou zou passen.
Dat kinderen begeleiden het mooiste was dat je kon doen.
Dat je op jouw manier zo veel voor anderen zou kunnen betekenen.

De realiteit is nu dat:

➡️ Je van de term hoogsensitiviteit hebt gehoord, maar je geen idee hebt wat dit precies voor jou als persoon en leerkracht betekent.

➡️ Je vaak met tegenzin naar school gaat en lesgeven echt als werk voelt.

➡️ Je totaal leeggezogen en overprikkeld naar huis gaat.

➡️ Je twijfelt of leerkracht zijn wel echt voor jou is weggelegd.

➡️ Je voelt je eerder gefaald dan geslaagd als leerkracht.

➡️ Je voelt ergens vanbinnen wel dat je juist een super goede en waardevolle leerkracht kunt zijn, maar weet nog niet hoe.

Waar jij nu staat, daar stond ik ook. Ondanks dat ik van jongs af aan weet dat ik hoogsensitief ben heb ik het lange tijd gezien als iets negatiefs; een zwakte die ervoor zorgde dat ik bepaalde dingen (zoals leerkracht worden) nooit zou kunnen. Ik heb jarenlang dezelfde twijfels gehad en voelde me enorm eenzaam, raar en echt een mislukking. 

Tot ik ontdekte dat ik mijn hsp juist als kracht in kon zetten!

Ik verdiepte me in de neurologische achtergrond en ontwikkelde mijn zelfkennis en zelfvertrouwen.
En ik zal je eerlijk zeggen, dat ging niet vanzelf

De afgelopen jaren heb ik een stappenplan voor mezelf ontwikkeld waarmee ik inzicht kreeg in de basiskenmerken van hoogsensitiviteit en wat ze voor mij betekenden. Daarnaast kan ik met dit stappenplan iedere uitdaging die ik tegenkom bekijken en bewuste keuzes maken, waardoor mijn hoogsensitiviteit me niet langer belemmert in mijn dagelijks leven en mijn werk als leerkracht. Het helpt me zelfs om mijn hoogsensitiviteit zo in te zetten dat ik er een beter leerkracht en sterker persoon van wordt!

Nu zet ik dat stappenplan dagelijks op de automatische piloot in.

Omdat ik jou ook een relaxter leven gun waarin je vanuit zelfvertrouwen en rust voor de klas staat en met energie weer naar huis gaat deel ik mijn stappenplan graag met je in de vorm van een ebook.

Je ontvangt mijn stappenplan nu niet voor €20, maar slechts €12,95!

Dit levert het ebook jou op

⭐️ Je weet wat de hsp basiskenmerken zijn en wat ze voor jou persoonlijk en als leerkracht betekenen

⭐️ Je weet welke persoonlijke gevolgen de hsp kenmerken voor jou hebben

⭐️ Je weet welke positieve en negatieve resultaten dit voor jou kan hebben

⭐️ Je kunt iedere uitdaging (van oudergesprek tot energieverlies) analyseren a.d.h.v. het stappenplan en zo direct inzicht krijgen in wat jou belemmert

⭐️ Je kunt direct de eerste stappen zetten om zowel jouw gedachten als de praktijk te veranderen naar jouw ideale situatie (bijv. van overprikkeld naar met energie naar huis gaan)

⭐️ Je vergroot jouw zelfkennis en -vertrouwen door iedere stap te vieren

Jennifer

Hoe ziet het ebook eruit?

Direct na het plaatsen van jouw bestelling kun je het ebook downloaden. Je ontvangt binnen een paar minuten ook een bevestigingsmail waarin je de download terug kunt vinden.

In het ebook vind je:

✅ Een samenvatting van de belangrijkste theorie achter hoogsensitiviteit

✅ De 5 stappen waarmee je jouw hsp in kunt zetten als jouw kracht

✅ Verschillende templates die je helpen de stappen voor jezelf in te vullen en uit te voeren

✅ Praktische voorbeelden om de theorie en het stappenplan nog duidelijker en makkelijker inzetbaar te maken

Download nu het ebook
Hoogsensitiviteit: van Kenmerk naar Kracht
en ga direct aan de slag met het stappenplan
dat jouw leven zal veranderen!

De komende 60 minuten betaal je geen €20, maar slechts €12,95!

© 2021 | Je Hart | algemene voorwaarden | privacyverklaring