Hsp als (Leer)Kracht

Boek een gratis groeigesprek

Jennifer Je Hart 3

Change the world.
By being your sensitive self.

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Jennifer en mijn avontuur van persoonlijke- en onderwijsontwikkeling startte toen ik in 2015 begon op de Academische Pabo. 

Van jongs af aan weet ik al dat ik hoogsensitief ben. Toch heb ik het lange tijd gezien als iets negatiefs; een zwakte die ervoor zorgde dat ik bepaalde dingen (zoals leerkracht worden) nooit zou kunnen. 

Tot ik ontdekte dat ik mijn hoogsensitiviteit juist in kan zetten als mijn kracht. Ik verdiepte me in de neurologische achtergrond en ontwikkelde mijn zelfkennis en zelfvertrouwen. Nu begeleid ik andere hsp leerkrachten om hetzelfde te doen; jezelf en jouw onderwijs – vanuit je hart – ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Denken vanuit mogelijkheid en kracht is mijn handelsmerk, met een flinke dosis liefde en humor. Zo help ik jou om de leerkracht te worden die je altijd al wilde zijn.

Jennifer Je Hart

Wat leer je in Hsp als (Leer)Kracht?

Je krijgt in Hsp als (Leer)Kracht al mijn kennis over hoogsensitiviteit in het onderwijs, zodat jij jezelf en jouw onderwijs vanuit je hart kunt ontwikkelen en de leerkracht kunt worden die je wilt zijn. In Hsp als (Leer)Kracht gaan we 3 maanden lang samen aan de slag, zodat jij jouw zelfkennis vergroot, stralend voor de klas staat en met energie naar huis gaat.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt:

Meteen na jouw aanmelding ontvang je mijn ebook Hoogsensitiviteit van Kenmerk naar Kracht in 5 stappen. Hierin worden allereerst de basiskenmerken van hoogsensitiviteit uitgelegd. Daarnaast kun je met het stappenplan uit het ebook alvast duidelijk krijgen wat jouw grootste uitdagingen op dit moment zijn en wat je daar mee zou kunnen doen. Dit stappenplan zullen we in de coachingsgesprekken ook gebruiken.

3 maanden lang heb je in de online coachingsgesprekken natuurlijk ook uitgebreid de ruimte om jouw vragen te stellen. Daarnaast ben ik ook dagelijks via de mail bereikbaar om je in de tijd tussen onze coachgesprekken aan te moedigen of net weer even verder te helpen.

Als laatste worden er bonusvideo's geplaatst op een speciaal het besloten Instagram account (@hspalsleerkracht). Hierin deel ik samen met andere professionals handige tips, bijvoorbeeld over jouw ochtendroutine, inchecken bij jezelf, mini-breaks op school en jouw oplaadplek creëren, maar bijvoorbeeld ook gezonde gewoontes ontwikkelen en hoe je voeding voor je kunt laten werken. Heb je behoefte aan een specifieke bonusvideo? Geef het aan me door en wie weet staat hij er binnenkort bij.

Dit is ook de ideale plek om met andere hoogsensitieve leerkrachten in contact te komen en te sparren! Je toegang tot het besloten Instagram account is onbeperkt.

Om de week hebben we een persoonlijk online coachgesprek van 60 minuten. Hierin kijken we eerst terug op hoe je bent gekomen waar je nu bent. Daarna brengen we in kaart waar jij heen wilt en welke tools je hier al voor hebt. Uiteindelijk maken we een persoonlijk plan om jouw vuurtje weer te laten branden en jouw leven in te richten zodat jij elke dag in jouw kracht kunt staan.
De opbouw van de coachsessies is altijd ongeveer gelijk, de inhoud is volledig gepersonaliseerd. Hieronder zie je de opbouw van de coachsessies.

evgeniy surzhan USM4CvQMnbY unsplash scaled

de blauwdruk

Allereerst brengen we in beeld hoe je bent gekomen waar je nu bent. Welke levensgebeurtenissen hebben jou gevormd en welke karaktereigenschappen heb je daaruit meegenomen?

hands heart

de connectie

Van het verleden gaan we naar de toekomst. Met behulp van een visualisatie van jouw toekomstige zelf ontdek je waar je heen wilt en welke eerste stappen je daarvoor nodig hebt.

glenn carstens peters RLw UC03Gwc unsplash scaled

het plan

Daarna komen we uit bij het nu. Hoe uiten de hsp kenmerken zich bij jou en welke behoeften heb jij hierdoor in je dagelijks leven en op school? We gaan van groot (jouw missie) naar klein (jouw dagritme).

pascal meier UYiesSO4FiM unsplash scaled

de landing

Na diep graven en ver kijken is het tijd om alles te laten landen. We brengen in beeld hoe je het beste kunt ontprikkelen en hoe je dit in je dagelijkse (werk)routine kunt integreren. Daarnaast is er aandacht voor kwalitatieve zelfzorg.

chris flexen KBddzD rWAE unsplash scaled

de doorbraak

Hier komt alles samen. We breken door de laatste weerstand van de inner criticus heen en zorgen ervoor dat je krachtig kan gaan satan in jouw omgeving. Hoe praat je tegen en over jezelf? En hoe ga je om met de reacties van anderen?

martin adams JM3H HAzqO0 unsplash scaled

de vrijheid

Zijn er nog onderwerpen of uitdagingen die wat extra aandacht verdienen? Ook die gaan we samen aan. We kijken terug op jouw proces en de stappen die je de komende tijd nog gaat zetten.

The woman who inspires me,
is the woman I'm becoming.

The woman who inspires me,
is the woman I'm becoming.

Brooke Solis

Na Hsp als (Leer)Kracht...

✅ Sta je sterk en stralend voor de klas. 

✅ Start je elke dag vanuit rust en vertrouwen aan jouw schooldag (incl. oudergesprekken en contact met collega’s).

✅ Heb je een dagritme voor jezelf gecreëerd waarmee je niet meer oververmoeid en overprikkeld thuiskomt.

✅ Voel jij je zelfverzekerd en houd jij jezelf niet meer klein

✅ Maak je keuzes op basis van wat goed voor jou is, in plaats van alleen wat collega’s van je vragen of verwachten.

✅ Zie je jouw droomleven voor je en zet je elke dag stappen die jou daar naartoe helpen.

je hart jennifer

Waar sta jij over een paar maanden?

Dat punt waar jij nu staat, vol twijfel en onzekerheid, daar stond ik ook. Ik weet hoe eenzaam het kan zijn, maar ik weet ook dat het anders kan.

Het ding is: jij bent degene die hier nu voor kiest!

Nu denk je vast: “Ja, maar ik heb er toch niet voor gekozen dat om een zwakke ongeschikte leerkracht te zijn.” Maar hoe hard het ook klinkt, eigenlijk kies jij daar wel voor.

Ondanks dat ik niet geloof dat jij zwak of ongeschikt bent, ben jij wel degene (en de enige!) die kan blijven hangen in die slachtofferrol. Dat is prima, als je dat wilt.

Maar als je dat niet wilt, zul je voor verandering moeten gaan. Zul je uitdagingen aan moeten gaan. Zul je hulp moeten vragen. En het moment dat je die eerste stap zet, zul je zien dat alles verandert.

Je kunt mokken, je kunt zeuren,
je kunt alles wel afkeuren,
maar uiteindelijk verlies je
wat je niet verandert kies je

Je kunt mokken,
je kunt zeuren,
je kunt alles wel afkeuren,
maar uiteindelijk verlies je
wat je niet verandert kies je

Jennifer van der Enden | Je Hart

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

⭐️ 6 online coachgesprekken van 60 minuten t.w.v. €500,-

⭐️ 3 maanden lang mijn persoonlijke support en cheerleading t.w.v. €300,-

⭐️ onbeperkt toegang tot de besloten Instagram community @hspalsleerkracht t.w.v. €49,-

⭐️ onbeperkt toegang tot de bonusvideo’s t.w.v. €49,-

⭐️ ebook Hoogsensitiviteit van Kenmerk naar Kracht in 5 stappen t.w.v. €20,-

Totale waarde: 918 euro

De investering voor Hsp als (Leer)Kracht is nu
tot 1 oktober:

€675,-

jennifer
Je hebt nog
Toen ik het coachingstraject instapte, vroeg ik mij af of ik wel in het onderwijs wilde werken. Ik was onzeker (ik kan dit helemaal niet, wat doe ik mezelf aan?), veel prikkels, voor mijn gevoel te weinig momentjes voor jezelf en aan het einde van elke dag was ik kapot.
Jennifer heeft samen met mij gekeken naar wat ik kan doen om ervoor te zorgen dat ik wel in mijn kracht sta als leerkracht. Ze heeft mij door haar verhaal en inzichten laten zien welke kwaliteiten ik kan laten zien in het onderwijs. Jennifer is voor mij echt een inspiratie en als je twijfelt om het coachingstraject in te stappen; ik zeg doen!
~ Femke

zij gingen je voor

Jennifer laat je inzien welke kenmerken bij hsp horen. Door haar niet veroordelende houding had ik het gevoel dat ik alles tegen haar kon zeggen. Ze heeft veel kennis van het vak, maar weet ook mooi haar strubbelingen te tonen. Dat zorgt bij mij voor een eerlijk en vertrouwd gevoel, waardoor je jezelf ook meer open durft te stellen.
~ Bianca

© 2021 | Je Hart | algemene voorwaarden | privacyverklaring