Hsp als (Leer)Kracht

Boek een gratis groeigesprek

Jennifer Je Hart 3

Change the world.
By being your sensitive self.

Nog even voorstellen...

Hi, ik ben Jennifer en mijn avontuur van persoonlijke- en onderwijsontwikkeling startte toen ik in 2015 begon op de Academische Pabo. 

Van jongs af aan weet ik al dat ik hoogsensitief ben. Toch heb ik het lange tijd gezien als iets negatiefs; een zwakte die ervoor zorgde dat ik bepaalde dingen (zoals leerkracht worden) nooit zou kunnen. 

Tot ik ontdekte dat ik mijn hoogsensitiviteit juist in kan zetten als mijn kracht. Ik verdiepte me in de neurologische achtergrond en ontwikkelde mijn zelfkennis en zelfvertrouwen. Nu begeleid ik andere hsp leerkrachten om hetzelfde te doen; jezelf en jouw onderwijs – vanuit je hart – ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Denken vanuit mogelijkheid en kracht is mijn handelsmerk, met een flinke dosis liefde en humor. Zo help ik jou om de leerkracht te worden die je altijd al wilde zijn.

Jennifer Je Hart

Wat leer je in Hsp als (Leer)Kracht?

Je krijgt in Hsp als (Leer)Kracht al mijn kennis over hoogsensitiviteit in het onderwijs, zodat jij jezelf en jouw onderwijs vanuit je hart kunt ontwikkelen en de leerkracht kunt worden die je wilt zijn. In Hsp als (Leer)Kracht gaan we 3 maanden lang samen aan de slag, zodat jij jouw zelfkennis vergroot, stralend voor de klas staat en met energie naar huis gaat.

Dit is wat het programma praktisch gezien inhoudt.

♥️ Meteen na jouw aanmelding ontvang je mijn ebook Hoogsensitiviteit van Kenmerk naar Kracht in 5 stappen. Hierin worden allereerst de basiskenmerken van hoogsensitiviteit uitgelegd. Daarnaast kun je met het stappenplan uit het ebook alvast duidelijk krijgen wat jouw grootste uitdagingen op dit moment zijn en wat je daar mee zou kunnen doen. Dit stappenplan zullen we in de coachingsgesprekken ook gebruiken.

♥️ Om de week hebben we een persoonlijk online coachgesprek van 60 minuten. Hierin komen de volgende onderwerpen aan bod:
Zelfkennis en zelfbeeld
Welke rol speelt hsp in jouw dagelijks leven en op school? Welke innerlijke overtuigingen en vluchtpatronen heb je? Wat zegt jouw inner criticus? We stellen samen doelen op voor de komende 3 maanden.
Zelfzorg en zelfrealisatie
Hoe deel je jouw (school)dag in, zodat je genoeg ontspanning ervaart? Maar hoe zorg je ook voor passende en bewuste inspanning in jouw dagelijks leven en op school? Wat vraagt dit van jou en jouw omgeving? Hoe ga je dit vormgeven?
Empower jezelf
Hoe ziet jouw droomleven eruit? Waar gaat jouw vuurtje van branden en hoe kun je dit inzetten in je dagelijks leven en op school?
Jouw persoonlijke uitdagingen
Tegen welke andere uitdagingen op het gebied van hoogsensitiviteit en onderwijs loop je aan? Waar komt deze uitdaging vandaan? Hoe kun je hier anders naar kijken en wat kun je er zelf aan veranderen?

♥️ 3 maanden lang heb je in de online coachingsgesprekken natuurlijk ook uitgebreid de ruimte om jouw vragen te stellen. Daarnaast ben ik ook dagelijks via de mail bereikbaar om je in de tijd tussen onze coachgesprekken aan te moedigen of net weer even verder te helpen.

♥️ Als laatste plaats ik regelmatig bonusvideo’s op een speciaal het besloten Instagram account (@hspalsleerkracht). Hierin deel ik handige tips, bijvoorbeeld over jouw ochtendroutine, inchecken bij jezelf, mini-breaks op school en jouw oplaadplek creëren. Heb je behoefte aan een specifieke bonusvideo? Geef het aan me door en wie weet staat hij er binnenkort bij. Dit is ook de ideale plek om met andere hoogsensitieve leerkrachten in contact te komen en te sparren! Je toegang tot het besloten Instagram account is onbeperkt. 

The woman who inspires me,
is the woman I'm becoming.

Brooke Solis

Na Hsp als (Leer)Kracht...

✅ Sta je sterk en stralend voor de klas. 

✅ Start je elke dag vanuit rust en vertrouwen aan jouw schooldag (incl. oudergesprekken en contact met collega’s).

✅ Heb je een dagritme voor jezelf gecreëerd waarmee je niet meer oververmoeid en overprikkeld thuiskomt.

✅ Voel jij je zelfverzekerd en houd jij jezelf niet meer klein

✅ Maak je keuzes op basis van wat goed voor jou is, in plaats van alleen wat collega’s van je vragen of verwachten.

✅ Zie je jouw droomleven voor je en zet je elke dag stappen die jou daar naartoe helpen.

je hart jennifer

Waar sta jij over een paar maanden?

Dat punt waar jij nu staat, vol twijfel en onzekerheid, daar stond ik ook. Ik weet hoe eenzaam het kan zijn, maar ik weet ook dat het anders kan.

Het ding is: jij bent degene die hier nu voor kiest!

Nu denk je vast: “Ja, maar ik heb er toch niet voor gekozen dat om een zwakke ongeschikte leerkracht te zijn.” Maar hoe hard het ook klinkt, eigenlijk kies jij daar wel voor.

Ondanks dat ik niet geloof dat jij zwak of ongeschikt bent, ben jij wel degene (en de enige!) die kan blijven hangen in die slachtofferrol. Dat is prima, als je dat wilt.

Maar als je dat niet wilt, zul je voor verandering moeten gaan. Zul je uitdagingen aan moeten gaan. Zul je hulp moeten vragen. En het moment dat je die eerste stap zet, zul je zien dat alles verandert.

Je kunt mokken, je kunt zeuren,
je kunt alles wel afkeuren,
maar uiteindelijk verlies je
wat je niet verandert kies je

Jennifer van der Enden | Je Hart

Uiteindelijk is dit wat je krijgt:

⭐️ ebook Hoogsensitiviteit van Kenmerk naar Kracht in 5 stappen t.w.v. €20,-

⭐️ 6 online coachgesprekken van 60 minuten t.w.v. €300,-

⭐️ onbeperkt toegang tot de besloten Instagram community @hspalsleerkracht t.w.v. €49,-

⭐️ onbeperkt toegang tot de bonusvideo’s t.w.v. €49,-

⭐️ 3 maanden lang mijn persoonlijke support en cheerleading t.w.v. €300

Totale waarde: 717 euro

De investering voor Hsp als (Leer)Kracht is nu tijdelijk:

€275,-

jennifer
Mijn videobelsessie met Jennifer leverde veel begrip, herkenning en nieuwe inzichten op. Ze weet, op een lieve, zachte manier, de spiegel voor te houden. Wat ik prettig vond, is dat Jennifer je echt begrijpt. Ze zoekt en denkt mee naar hoe jij met jouw strubbelingen om kunt gaan, wat je kan veranderen of wat je juist moet accepteren.
~ Bianca

zij gingen je voor

Jennifer laat je inzien welke kenmerken bij hsp horen. Door haar niet veroordelende houding had ik het gevoel dat ik alles tegen haar kon zeggen. Ze heeft veel kennis van het vak, maar weet ook mooi haar strubbelingen te tonen. Dat zorgt bij mij voor een eerlijk en vertrouwd gevoel, waardoor je jezelf ook meer open durft te stellen.
~ Bianca

© 2021 | Je Hart | algemene voorwaarden | privacyverklaring