art print ‘vertrouwen’

7,95

Voor iedereen die wel eens aan zichzelf twijfelt en zichzelf vragen stelt als: ‘ben ik wel goed genoeg?’ of ‘zou ik dit ooit kunnen?’ is er de art print ‘vertrouwen’. Om je te helpen herinneren dat alles wat je nodig hebt al in jou zit; jij bent jouw eigen kracht.

Gedrukt op speciaal 189 gsm archival wit, mat papier, waardoor het lijkt alsof de inkt als een verflaag op het papier ligt.
Het formaat van de art prints is A5 (14,8 x 21 cm).

Ook verkrijgbaar in zelf samen te stellen sets:

Uitverkocht

Artikelnummer: 04 006 Categorie├źn: , Tags: , , ,

Voor iedereen die wel eens aan zichzelf twijfelt en zichzelf vragen stelt als: ‘ben ik wel goed genoeg?’ of ‘zou ik dit ooit kunnen?’ is er de art print ‘vertrouwen’. Om je te helpen herinneren dat alles wat je nodig hebt al in jou zit; jij bent jouw eigen kracht.

Handgeschreven en gedrukt op speciaal 189 gsm archival wit, mat papier, waardoor het lijkt alsof de inkt als een verflaag op het papier ligt.
Het formaat van de art prints is A5 (14,8 x 21 cm).

Al mijn art prints zijn handgeschreven op mijn iPad Pro, zelf geproduceerd en worden met liefde verpakt en verzonden. In verband met scherminstellingen kunnen de kleuren van het product iets afwijken.

Heb je een vraag over mijn product(en)? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen
Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op.

Blog handtekening jennifer
Gewicht 0.005 kg
Afmetingen 14.8 × 21 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.